Blogi

Ahja Moodulahi OÜ moodulahju paigaldaja Keivo Kõiv

veebruar 12, 2020

Persoonilugu: Keivo Kõiv, ahjumeister

Keivo Kõiv – tubli ahjumeister, kelle hing kihutab võidu. 

Teeme tutvust Ahja Moodulahju raudvara, ahjumeister Keivo Kõivuga, kes väljaspool moodulahjude paigaldamist, võistleb professionaalsel tasemel autokrossi B600 klassis. Kuidas Keivo Ahja Moodulahjuni jõudis? Mis talle ahjumeistri töö juures kõige rohkem meeldib? Millega ta muul ajal tegeleb? Seda loe juba alt!

Keivo alustas Moodulahjus ahjumeistrina tööd 2017. aasta sügisel. Muuseas, Keivol on sõpradega vedanud, sest just tänu sõbrale leidis ta tee Ahja Moodulahjuni. Kõige rohkem meeldib talle tema töö juures kollektiiv, mis on mehe sõnul nii ühtehoidev, et töökaaslastest on välja kujunenud tema igapäevased sõbrad. Samuti peab Keivo oluliseks ära märkida ka seda, et ahjumeistrina töötades pole rutiini, mis garanteerib selle, et iga päev on teisest erinev – uued väljakutsed, uued kogemused!

Rutiinipuudumine on Keivo puhul aga võtmesõnaks, sest juba lapsest saadik on ta olnud tehnikaga väga lähedane ning sõitnud erinevate masinatega. Päris esimese bagi sai ta põhikooli alguses ning esimese hooaja sõitis 16-aastasena. Nüüdseks on mees edukalt Eestit esindanud mitmetel suurtel tiitlivõistlustel, noppides poodiumikohti nii Lätist kui Leedust. Kõik see oleks aga olemata olnud, kui ei oleks olnud Keivo isa, kes teda selle spordialani tõi, viies poega Lätti võistluseid vaatama, ning tegi võimalikuks selle, et Keivo saab täna, numbri 69 alt, Eestit autokrossis esindada!

Keivo parimad saavutused:

  • 2013 Läti meistrivõistluste 3. koht
  • 2013 NEZ Cup 2. koht
  • 2014 Läti meistrivõistlused 2. koht
  • 2014 NEZ Cup 2. koht
  • 2019 Smiltene etapp 1. koht
  • 2019 Bauska etapp 4. koht
  • 2019 Läti meistrivõistluste 3. koht

Ka Ahja Moodulahjul on äärmiselt hea meel Keivot toetada tema ettevõtmistes ning loodame, et järgmised hooajad tulevad veelgi edukamad! Jõudu, jaksu ja kannatust, Keivo!

 

Sulle võivad veel meeldida…

Kuidas valida moodulahju?

Kuidas valida moodulahju?

Kuidas valida moodulahju? 1. Kas ahjust saab põhiküte või abiküte? Selle järgi saab hakata hiljem valima mudelit....