Blogi

mai 5, 2023

5 põhjust, miks Ahja moodulahi EI pruugi olla sinu jaoks

Oleme palju rääkinud sellest, miks Ahja moodulahi on Eestis elades ainuõige variant, aga sellest, miks see ei pruugi olla sinu jaoks ideaalne valik, pole me kunagi kirjutanud. Nüüd saab ka see linnuke kirja!

1. Kui sa soovid oma “ahju” kütta rohkem kui korra ööpäevas (näiteks viis korda päevas)

See ei ole saladus, et Ahja moodulahi hoiab ühe küttekorraga sooja kuni 24 tundi, seega, kui sa sooviksid olla aktiivsem ja proovida, mis tunne on olla katlakütja rollis, siis meie moodulahi ei ole kindlasti sinule sobiv lahendus.

2. Soovid, et sinu ahi ehitatakse üles 1-2 kuuga

Kui Ahja moodulahju paigaldamiseks kulub keskmiselt üks päev, aga sina naudiksid paigaldusprotsessi vaatamist pikema perioodi jooksul ja riskid võimalusega, et ahju ehitajast saab sinu “pereliige”, siis kohe kindlasti pole meie moodulahi sinu jaoks õige valik.  Ahja Moodulahju mehed tulevad hommikul ja lähevad õhtul – neid sa enam peale seda päeva oma kodus ei näe.

3. Kui sooviksid toetada välismaa tootjaid

Kõik  Ahja moodulahjud valmivad 100% käsitööna Eestis, meie tootmishoones, kus Croval materjalist valmivad kõik ahju ehitamiseks vajalikud moodulid. Seega meie ahju ostes toetaksid 100% Eestit.

4. Kui sooviksid maksta 930 kg “ahju” eest vähemalt 6000 eurot. 

Meie kõige pisemad ahjud algavad 1800 kg* ja nende keskmine hind jääb 4500 euro ringi koos viimistluse, transpordi, paigalduse, lisatarvikute ja käibemaksuga. Seega, kui sinu soov on alla tuhande kilogrammi kaaluv kergahi, siis meie sind kahjuks aidata ei saa.

*Ahju ostes tasub arvutada kilohinda – mitu kilogrammi ahju antud hinna eest saad. Nagu juustu ostes vaatad 😉 Samuti tasub meeles pidada, et mass on see, mis soojust salvestab ja suurus on see, mis seda ruumi kiirgab. Lisaks peaks ahi olema inimesest kõrgem, et oleks mõnus peale pikka tööpäeva selg vastu ahju toetada. Meie ahjudega saad tutvuda SIIN!

5. Kui sooviksid oma ahju kütta vana mööbli, briketi, toidujäätmete, hommikuhelbepakkide, mähkmete ja muu olmeprügiga

Siin lähevad meie teed kahjuks kohe lahku, sest Ahja moodulahi ei ole prügikast. Kütmiseks sobib ainult kuiv halupuu. 

Veel põhjuseid, miks Ahja moodulahi ei pruugi olla sinu jaoks, saad lugeda meie avalehel olevast tekstist. 

Sulle võivad veel meeldida…

Kuidas valida moodulahju?

Kuidas valida moodulahju?

Kuidas valida moodulahju? 1. Kas ahjust saab põhiküte või abiküte? Selle järgi saab hakata hiljem valima mudelit....